Silver Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet

Pannon-Work Silver Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet

A Pannon-Work Silver Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet 2017. augusztusban alakult (jogszabály ezt 2017. július 1-től teszi lehetővé), a Pannon-Work cégcsoporton belül, mely évtizedek óta stabilan, transzparens módon működik a humán-erőforrás szolgáltatási piacon. A cégcsoport részeként országosan 16 nagyvárosban megtalálható irodahálózattal áll partnercégei és dolgozói rendelkezésére.

Állandó nyitva tartás, valós, fellelhető irodák, és hozzáértő helyi szervező csapatunk mellett az operatív munkatársakat támogató központi funkciók között megtalálható

  • speciálisan képzett munkajogi szakjogász
  • magasan kvalifikált munka- és bérügyi szakemberek,
  • neves adószakértők
  • szakképzett humán-erőforrás szakemberek
  • minőségirányítási szakértők.

A működés költséghatékonyságát mutatja, hogy nem szükséges külön infrastruktúrát működtetni, Pannon-Work Silver Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezet a Pannon-Work csoport szervezeti rendszerében kap helyet. Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk – úgy a cégek, mint a dolgozók - hasznosnak ítélje a velünk való együttműködést. A Pannon-Work Silver azt a munkaerő szegmenst törekszik visszacsábítani a munkaerő-piacra, aki tud és akar még aktív, tevékeny lenni.  Meggyőződésünk, hogy az idősek is képesek és akarnak tanulni, új technológiákat megismerni, mi számítunk rájuk! Hisszük, hogy a foglalkoztató cégek, a termelési értéket előállító dolgozó mellett nyugdíjasainkban meglátják a lojális embert, aki élet- és munkatapasztalatát szívvel, lélekkel hozza vissza a munka világába.

Reméljük, hogy a jövedelem kiegészítésen túl a munkát vállaló nyugdíjasaink igényeiknek megfelelő munkavállalással megőrizhetik testi és szellemi frissességüket és új értelmet is kaphatnak a nyugdíjas évek.